سردار شیرزاد خبر داد؛
انتقال مجروحان انتظامی حادثه سیب و سوران به بیمارستان فراجا
مجروحان انتظامی حادثه تروریستی سیب و سوران سیستان و بلوچستان از طرق امداد هوایی به بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر «عج» فراجا منتقل شدند.
به گزارش تیتر داغ؛ سردار هادی شیرزاد معاون بهداد فراجا گفت: به دنبال اقدام تروریستی عصر روز سه شنبه در مسیر مهرستان – سیب و سوران استان سیستان و بلوچستان و حمله به ۲ خودروی انتظامی که منجر به شهادت پنج تن از نیروهای جان بر کف فراجا شد، ۴ تن از مجروحان این حادثه از طریق امداد هوایی به بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر «عج» فراجا منتقل شدند.
سردار شیرزاد» با بیان اینکه این مجروحان تحت نظر تیم پزشکی و مراقبتهای درمانی هستند، خاطرنشان کرد: کلیه اقدامات کلینیکی و پاراکلینیکی برای مجروحان صورت گرفته است و تیم درمانی و امکانات بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر «عج» برای خدمترسانی به این نیروهای جان بر کف بسیج شده و از هیچ تلاشی برای بهبودی و درمان آنها دریغ نمیکند.
منبع: مهر
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰