دکتر طبایی، در آیین افتتاحیه یازدهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت (یارا)، بیان کرد:
زخم امروزه به یکی از چالشهای جدی در جهان تبدیل شده است
سرپرست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی گفت: جهاد دانشگاهی از یازده سال پیش با برگزاری این کنگره تلاش کرده است تا با دستیابی به دستاوردهای نوین علمی، بستری برای آغاز پژوهشهای جدید فراهم کند.
به گزارش خبرنگار حوزه پزشکی و سلامت سایت خبری تحلیلی تیتر داغ، آیین افتتاحیه یازدهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت (یارا)، صبح امروز چهارشنبه ۳۰ آبانماه ۱۴۰۳، با حضور دکتر سید مهدی طبایی سرپرست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی و دبیر کنگره، دکتر پروین منصوری دبیر علمی (بالینی) کنگره، دکتر منصور جمالی زواره دبیر علمی (علوم پایه) کنگره، دکتر محسن فاتح معاون پژوهشی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی و دبیر اجرایی کنگره و جمعی از اصحاب رسانه، در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی(ابوریحان) برگزار شد.
دکتر سید مهدی طبایی سرپرست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی و دبیر کنگره
دکتر سید مهدی طبایی، در آیین افتتاحیه کنگره گفت: یازدهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت «یارا» فرصتی برای متخصصان داخلی و بینالمللی است تا با تبادل ایدهها و دانش، راهکارهای نوینی برای مقابله با معضل زخمهای مزمن ارائه دهند.
وی ادامه داد: زخم امروزه به یکی از چالشهای جدی در جهان تبدیل شده است. تغییر سبک زندگی، افزایش وزن، چاقی، رشد جمعیت سالمندان و افزایش زخمهای مزمن از جمله دلایل گسترش این معضل هستند. در این میان، زخمهای دیابتی از مهمترین و شایعترین نوع زخمها محسوب میشوند که اغلب از زخمهای ناشی از سوختگی و تصادفات نیز پیشی گرفتهاند.
سرپرست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی و دبیر کنگره، با اشاره به آمارهای نگرانکننده درباره دیابت افزود: تعداد افراد مبتلا به دیابت در ایران بهطور قابلتوجهی از میانگین جهانی بالاتر است؛ این موضوع زنگ خطری جدی برای کشور محسوب میشود. طبق آمارهای جهانی، شیوع دیابت ۶.۵ درصد افزایش یافته و سالانه حدود ۲۶ میلیون نفر به این بیماری مبتلا میشوند. از هر چهار نفر مبتلا به دیابت، یک نفر دچار زخم دیابتی میشود و از این تعداد، یک نفر از هر چهار نفر مجبور به قطع عضو خواهد شد.
دکتر طبایی، هدف اصلی برگزاری این کنگره را تبادل اطلاعات علمی میان متخصصان عنوان کرد و گفت: جهاد دانشگاهی از یازده سال پیش با برگزاری این کنگره تلاش کرده است تا با دستیابی به دستاوردهای نوین علمی، بستری برای آغاز پژوهشهای جدید فراهم کند. پژوهشکده زخم “یارا” نیز بهعنوان یکی از مراکز پیشرو در این زمینه، نقشی کلیدی در توسعه دانش و تبادل ایدهها داشته است.
وی ادامه داد: در طول این یازده سال، پرستاران و متخصصان تلاش کردهاند تا با اجرای دورههای استاندارد، گروههای هدف را بهطور دقیق تحت پوشش قرار دهند. پژوهشکده زخم یارا نیز بهعنوان نهادی صاحب ایده و اندیشه، در تلاش است تا با ایجاد ارتباط و همافزایی میان بخشهای مختلف علمی و درمانی، مسیر بهبود وضعیت بیماران را هموارتر کند.
سرپرست جهاد دانشگاهی علوم پزشکی و دبیر کنگره، در پایان سخنان خود گفت: این کنگره فرصتی است تا متخصصان داخلی و بینالمللی با بهرهگیری از جدیدترین دستاوردهای علمی، راهکارهایی برای مقابله با چالشهای مرتبط با زخم و دیابت ارائه دهند.
بنا به این گزارش، سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، با توجه به اهمیت زخم و شیوع این پدیده، یازدهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت را برگزار می کند.
ریاست یازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم، به عهده دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی می باشد.
گفتنی است، یازدهمین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت(یارا)، توسط سازمان جهاد دانشگاهی تهران، طی یک بازه زمانی ۳ روزه، از ۳۰ آبان تا ۲ آذر ماه ۱۴۰۳، در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی(تالار ابوریحان) برگزار میشود.
خبرنگار: فاطمه داداشی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰