هشدار به شرکت های دارویی که تخفیف و جایزه فروش می دهند

مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، نسبت به فروش غیر متعارف شرکت های تولیدی دارو هشدار داد و عواقب آن را خروج از اولویت تخصیص ارز عنوان کرد.
به گزارش تیتر داغ؛ غلامحسین مهرعلیان، در نامه ای به سندیکای داروهای انسانی آورده است: با توجه به محدودیت شدید منابع ارزی کشور جهت تأمین دارو و کالاهای اساسی و لزوم صیانت از منایع موجود، به اطلاع می رساند که سازمان غذا و دارو به طور منظم نحوه فروش شرکت های دارویی را رصد و پایش می نماید.
بدیهی است هر گونه انحراف از فروش متعارف، موجب ایجاد محدودیت های شدید ارزی برای شرکت خواهد شد و از اولویت تخصیص ارز خارج می گردند.
انتظار می رود آن سندیکا به طور منظم بازار دارویی را پایش و هر دو هفته گزارش فروش غیرمتعارف (جایزه جنسی، تخفیف و استمهال) شرکت های تولیدی را جهت اقدام مقتضی به اداره کل دارو ارسال نماید.
منبع: مهر
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰