تاریخ انتشار : جمعه 28 دی 1403 - 13:28
کد خبر : 129130

هشدار پلیس راهور درباره وضعیت جوی جاده ها

هشدار پلیس راهور درباره وضعیت جوی جاده ها

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور، در ارتباط با وضعیت جوی در محورهای اصلی کشور توضیحاتی داد.

به گزارش تیتر داغ؛ سرهنگ احمد شیرانی گفت: بارش برف و باران در محورهای استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، یزد، زنجان، کهگیلویه و بویراحمد، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی گزارش شده است. همچنین مه‌گرفتگی در محورهای استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و ارتفاعات محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه و قزوین-رشت مشاهده می‌شود.

وی افزود: محورهای شریانی خرم‌آباد-پلدختر، پونل -خلخال و آزادراه منجیل-رودبار (باند غربی) به دلیل عملیات عمرانی و شرایط جوی مسدود هستند.

سرهنگ شیرانی تأکید کرد: رانندگان پیش از آغاز سفر از وضعیت جاده‌ها اطلاع کسب کنند و تجهیزات ایمنی و زمستانی را به‌ویژه در مسیرهای برفی و کوهستانی به همراه داشته باشند.

منبع: مهر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.