ورود پیکر شهید انتخابات به اهواز

پیکر مطهر شهید «ابراهیم مرمزی» ملقب به شهید انتخابات از طریق فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز، وارد خوزستان شد.
به گزارش تیتر داغ؛ گروهبان یکم مرزبانی، ابراهیم مرمزی برای حفاظت از آرای مردم در شامگاه جمعه هشتم تیرماه ۱۴۰۳ در جریان ربودن صندوق رأی توسط افرادی مسلح در سیستان و بلوچستان جان خود را از دست داد و به درجه رفیع شهادت نائل شد و امروز قرار است مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید راه انتخابات در سوسنگرد با حضور مردم و مسئولان انجام شود.
شهید مرمزی از اهالی شهر سوسنگرد است و مراسم تشییع این شهید انتخابات امروز یکشنبه در کوی مالکیه وسطی شهرستان دشتآزادگان انجام خواهد شد و در مزار شهدای ابوذز این شهرستان به خاک سپرده میشود.
هشتم تیرماه جاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد که ابراهیم مرمزی و فرهاد جلیل ۲ سرباز مرزبانی در استان سیستان بلوچستان در جریان حمله مسلحانه ربودن صندوق رأی جان خود را از دست دادند.
منبع: مهر
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰