تاریخ انتشار : سه شنبه 14 اسفند 1403 - 12:48
کد خبر : 130487

پایان «اصولی» در فوتسال پس از اعتماد نکردن مجمع به عضو هیئت رئیسه

پایان «اصولی» در فوتسال پس از اعتماد نکردن مجمع به عضو هیئت رئیسه

عضو پیشین هیئت رییسه فدراسیون فوتبال بدون حضور در جلسه تودیع خود از فوتبال و فوتسال رفت.

به گزارش تیتر داغ؛ ترکیب جدید هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال مهدی تاج را همچنان به عنوان رئیس در خود می‌بیند اما از جمع نفرات قبلی تنها مهدی محمدنبی به عنوان نایب رئیس اول و طهمورث حیدری به عنوان عضو حضور دارند تا دیگر خبری از ادامه فعالیت منصور قنبرزاده، احسان اصولی، میرشاد ماجدی، خداداد افشاریان، احمدرضا براتی و… نباشد تا بعضی پست‌های مدیریتی در فدراسیون نیز فعلا خالی بماند.

احسان اصولی یکی از اعضای هیئت رئیسه پیشین که حضورش در کمیته فوتسال و همچنین فعالیت او به عنوان رئیس سازمان لیگ فوتسال دیگر ادامه نخواهد داشت تا احتمالا رئیس فدراسیون تصمیم به جانشینی او با یکی از اعضای جدید هیئت رئیسه بگیرد.

او در جلسه تودیع اعضای قدیمی هیئت رئیسه که روز دوشنبه برگزار شد هم حضور نداشت تا شاید ناراحتی خود بابت عدم اعتماد دوباره مجمع عمومی را اینگونه به نمایش بگذارد. اصولی در جریان انتخابات فدراسیون فوتبال کمتر از ۱۰ رأی آورد تا جایی در ترکیب جدید هیئت رئیسه نداشته باشد.

منبع: مهر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.