آمادگی ۲۰ فروند بالگرد امداد رسان جمعیت هلال احمر تا ماه آینده

آمادگی ۲۰ فروند بالگرد امداد رسان جمعیت هلال احمر تا ماه آینده

به گزارش تیتر داغ؛مهدی ولی پور رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آخرین وضعیت بالگردهای هلال احمر اظهار کرد: در حوزه امداد هوایی ۲۲ بالگرد امدادی در سازمان امداد و نجات وجود دارد که ۱۶ فروند از این بالگرد‌ها تا خردادماه گذشته فعال بودند و مابقی آن‌ها نیاز به تعمیر و بهسازی داشت.

او با اشاره به اینکه اکنون ۱۸ فروند بالگرد‌ فعال هستند، گفت: همچنین دو فروند بالگرد دیگر تا ماه آینده آماده امدادرسانی خواهند بود که به دلیل تامین قطعات و هزینه‌ها کار‌های بهسازی این بالگردها طول کشیده است.

ولی پور با بیان اینکه امیدواریم تا پایان ماه جاری ۲۰ فروند بالگرد فعال را در جمعیت هلال احمر داشته باشیم، افزود:  در بین بالگرد‌های فعال دو فروند از آن‌ها توانایی پرواز در شب را دارد و با کمترین هزینه یعنی نزدیک به سه میلیارد تومان این بالگرد‌ها بهسازی شده است.

منبع :جوان