تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 آبان 1404 - 13:30
کد خبر : 136126

در گفت گو با دبیر جشنواره شادبوم:

پایان باشکوه جشنواره بزرگ «شادبوم» با حضور بیش از ۲۰۰ هزار نفر

پایان باشکوه جشنواره بزرگ «شادبوم» با حضور بیش از ۲۰۰ هزار نفر

جشنواره بزرگ «شادبوم» پس از ۱۱ شب پیاپی هیجان، بازی و لبخند، در حالی به کار خود پایان داد که بیش از ۲۰۰ هزار نفر از شهروندان تهرانی و نزدیک به ۵۰ هزار خانواده در این رویداد فرهنگی–تفریحی شرکت کردند. این آمار بی‌سابقه، نشان‌دهنده علاقه مردم به فضاهای شاد، خانوادگی و مهیج است و شادبوم را به یکی از مهم‌ترین جشنواره‌های فرهنگی–تفریحی پایتخت تبدیل کرد.

به گزارش تیتر داغ؛ محمد یقینی، دبیر جشنواره شادبوم، با اشاره به استقبال بی‌نظیر مخاطبان گفت:«شادبوم امسال فراتر از یک جشنواره بود؛ یک تجربه جمعی از شادی، همدلی و نشاط اجتماعی. در طول ۱۱ روز، مصلی تهران به بزرگ‌ترین زمین بازی شهر تبدیل شد؛ جایی که لبخند کودکان، انرژی خانواده‌ها و شور حضور مردم معنای تازه‌ای به واژه شادی بخشید.»

یقینی افزود:«در این جشنواره بیش از ۳۰ غرفه متنوع در حوزه‌های بازی‌های حرکتی، مهارتی، فکری، خانوادگی و هنری فعالیت داشتند. از والیبال غول‌آسا تا بازی‌های گروهی و چالش‌های حرکتی، از نقاشی شنی و واقعیت مجازی تا کافه بازی‌ها و غرفه‌های خلاق کودک؛ هر بخش با هدف تقویت مهارت، تعامل، خلاقیت و شادی طراحی شده بود تا کودکان و والدین لحظاتی ناب را تجربه کنند.»

 

او با اشاره به حضور گسترده خانواده‌ها ادامه داد:«حضور پرشور مردم به ویژه در ساعات پایانی هر شب، صحنه‌هایی بی‌نظیر از همدلی و هیجان رقم زد. در شب‌های آخر، جمعیت به اوج خود رسید و آتش‌بازی باشکوه همراه با اجرای محبوب شخصیت مل‌مل حال و هوایی خاص به جشنواره بخشید و لحظاتی جادویی برای مخاطبان رقم زد.»

یقینی تاکید کرد:«شادبوم امسال نمادی از مشارکت مردمی و نشاط اجتماعی بود. از نخستین دقایق عصر تا نیمه‌شب، فضای مصلی با صدای خنده، موسیقی، بازی و شادی پر می‌شد. ده‌ها گروه اجرایی، هنرمند و مربی در کنار خادمان فرهنگی تلاش کردند تا هیچ لحظه شادی کودکان از دست نرود و والدین بتوانند تجربه‌ای منحصر به فرد و مشترک با فرزندانشان داشته باشند.»

او افزود:«در کنار برنامه‌های تفریحی، بخش فرهنگی شادبوم نیز پررنگ بود. برگزاری کارگاه‌های مهارت زندگی، غرفه‌های کتاب و نقاشی کودک، نمایش‌های عروسکی و برنامه‌های خانوادگی، بخشی از فعالیت‌هایی بود که با استقبال بی‌سابقه روبه‌رو شد و بسیاری از خانواده‌ها به دفعات در طول ۱۱ روز در جشنواره حضور یافتند.»

دبیر جشنواره در پایان گفت:«ما معتقدیم شادی، حق مردم است. شادبوم تلاشی بود برای بازگرداندن نشاط به دل خانواده‌ها و ایجاد فرصتی برای پیوند دوباره والدین و فرزندان از مسیر بازی و تجربه لبخندهای جمعی. این جشنواره به پایان رسید، اما اثرش در دل‌ها ماندگار شد و خاطره‌ای شیرین از شادی جمعی برجای گذاشت. امیدواریم شادبوم همچنان الهام‌بخش شادی، خلاقیت و همدلی در شهر تهران باشد.»

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.