تاریخ انتشار : دوشنبه 7 مهر 1399 - 6:21
کد خبر : 13325

قاضی «بارت» چه ارتباطی به انتخابات آمریکا دارد؟

قاضی «بارت» چه ارتباطی به انتخابات آمریکا دارد؟

پر کردن کرسی خالی دیوان عالی آمریکا، یکی از داغ‌ترین مباحث مناظراتی ترامپ و بایدن خواهد بود چرا که این مسئله می‌تواند سرنوشت انتخابات و بیمه درمانی مردم آمریکا را تحت‌الشعاع قرار دهد.

به گزارش تیتر داغ؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا ابراز امیدواری کرده که قاضی «امی بارت» گزینه مورد نظر او برای احراز کرسی خالی دیوان عالی کشور، به مسئله تامین امنیت رای‌گیری غیابی (پُستی) اهمیت دهد حال آنکه مدعی است هنوز فرصت نکرده درباره انتخابات پیش رو با او صحبت کند.

معرفی بارت از سوی رئیس جمهور آمریکا در دوره‌ای حساس از تاریخ این کشور صورت می‌گیرد، زیرا ترامپ آشکارا صحت و درستی انتخابات پیش رو را به چالش کشیده و به صراحت اعلام کرده که در صورت شکست در انتخابات، به انتقال مسالمت آمیز قدرت متعهد نخواهد بود. ترامپ همچنین بارها تأکید کرده که لازم است تا پیش از روز انتخابات (سوم نوامبر ۲۰۲۰)، همه ۹ کرسی دیوان عالی پر شود چرا که در این صورت این مرجع قضایی می‌تواند پرونده تخلفات انتخاباتی را مورد بررسی قرار دهد.

ترامپ همچنین ابراز امیدواری کرد که دموکرات‌ها ریشه‌های مذهبی قاضی بارت را که به کلیسای رم وابسته است؛ هدف قرار ندهند. این در حالی است که بسیاری از جمهوریخواهان امیدوارند با روی کار آمدن بارت و حضور ۶ قاضی محافظه‌کار در جمع ۹ قاضی دیوان عالی، نظر آنها در باب برخی مسائل از جمله ممنوعیت سقط جنین تثبیت شود.

همزمان، جو بایدن رقیب دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا می‌گوید که در مخالفت با بارن، تمرکز او بر جلسه سرنوشت سازی خواهد بود که دیوان عالی در ۱۰ نوامبر (۲۰ آبان) برگزار می‌کند و ممکن است به لغو اوباماکر (طرح بیمه درمانی پیشنهادی از سوی رئیس‌جمهور سابق آمریکا) منجر شود.

همزمان، او باز هم تاکید کرد که معرفی نامزد کرسی خالی مانده دیوان عالی آمریکا باید به بعد از انتخابات و تعیین رئیس‌جمهور آتی این کشور، موکول شود.

البته با توجه به اینکه کنترل سنا در دست جمهوریخواهان است و به احتمال قوی دموکرات‌ها نمی‌توانند مانع از تائید صلاحیت قاضی بارت شوند، جو بایدن به جای اینکه تلاش خود را صرف ممانعت از ورود بارت به دیوان عالی کند؛ صرف بدبین کردن رای دهندگان آمریکایی به حزب جمهوریخواه و مضطرب کردن آنها از بابت خدشه دار شدن نظام درمانی‌شان کرده است تا به این ترتیب، شانس خود را در انتخابات ۲۰۲۰ بالا ببرد.

از سوی دیگر، ترامپ می‌گوید اگر دیوان عالی به لغو اوباماکر رای بدهد، او بیمه درمانی کارآمدتر و ارزان‌تری را جانشین آن می‌کند.

این درحالی است که اوایل ریاست‌جمهوری ترامپ، وقتی هر دو مجلس سنا و نمایندگان در اختیار جمهوریخواهان بود، او نتوانست رضایت آنها را برای لغو اوباماکر جلب کند. البته این به آن معنا نیست که جمهوریخواهان دلشان نمی‌خواست این کار را انجام دهند؛ بلکه بیشتر از این بابت که جایگزینی برای اوباماکر نداشتند.

به هرحال، در نخستین مناظره انتخاباتی ترامپ-بایدن که بامداد چهارشنبه به وقت تهران انجام می‌شود؛ مسئله کرسی خالی مانده دیوان عالی و به دنبال آن، بیمه درمانی مردم آمریکا، بحث دو مدعی ورود به کاخ سفید را حسابی داغ خواهد کرد.

منبع :مهر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.