تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 شهریور 1401 - 14:59
کد خبر : 36128

میزان بالای اسیدفولیک ریسک ابتلا به کووید ۱۹ را افزایش می دهد

میزان بالای اسیدفولیک ریسک ابتلا به کووید ۱۹ را افزایش می دهد

اسید فولیک، نوعی ویتامین B که به طور گسترده برای غنی‌سازی غذاها و کاهش خطر نقایص مادرزادی استفاده می‌شود، ممکن است خطر پنهانی برای مصرف کنندگان بیش از حد آن داشته باشد.

به گزارش تیتر داغ؛ یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که مجبور به استفاده بیش از حد اسیدفولیک هستند بیشتر در معرض ابتلاء به کووید ۱۹ و مرگ ناشی از آن هستند.

دکتر «رالف گرین»، یکی از نویسندگان این مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «ما بررسی کردیم که آیا تشخیص و مرگ کووید ۱۹ به دوزهای زیاد اسید فولیک- پنج برابر حد بالای ایمن- که برای بیماران برای انواع نشانه‌های تأیید شده پزشکی تجویز می‌شود، مرتبط است یا خیر. ما دریافتیم که خطر ابتلاء و مرگ ناشی از کووید ۱۹ در گروهی که با اسید فولیک درمان شده بودند، به طور قابل توجهی بیشتر بود.»

به طور کلی، سطوح پایین اسید فولیک با افزایش خطر نقص مادرزادی، بیماری قلبی و سکته مرتبط است. این ویتامین که به عنوان ویتامین B۹ نیز شناخته می‌شود، برای مشکلات متعددی از جمله بیماری سلول داسی شکل، بارداری‌های پرخطر و همچنین برای افرادی که داروهای ضد تشنج مصرف می‌کنند، تجویز می‌شود. برخی از بیمارانی که متوترکسات، داروی مورداستفاده برای درمان برخی سرطان‌ها و بیماری‌های خودایمنی، مصرف می‌کردند هم برای کاهش عوارض جانبی داروی مهارکننده فولات، اسید فولیک مصرف می‌کردند. این مطالعه نشان داد که متوترکسات با افزایش خطر ابتلاء به کووید برای این بیماران مقابله می‌کند.

تحقیق نشان داد که کروناویروس از فولات میزبان برای تکثیر استفاده می‌کند. این بدان معناست که ویروس ممکن است به فولات و مهارکننده‌های فولات مانند متوترکسات حساس باشد.

در این مطالعه، گرین داده‌های بیش از ۳۸۰ هزار نفر را در بریتانیا بررسی کرد.

تیم او می‌خواست تعیین کند که آیا اسید فولیک با افزایش خطر ابتلاء به کووید و متوترکسات با خطر کمتر مرتبط است یا خیر.

از بیش از ۲۶ هزار نفر مبتلا به کووید، ۸۲۰ نفر جان خود را از دست دادند. احتمال ابتلاء به کووید در افرادی که اسید فولیک مصرف می‌کردند، در مقایسه با گروه کنترل، ۱.۵ برابر و احتمال مرگ ناشی از آن ۲.۶ برابر بیشتر بود.

محققان خاطرنشان کردند نتایج جدید نیاز به تکرار دارند و برای درک کامل چگونگی تأثیر مصرف اسید فولیک و سطوح فولات بر حساسیت به عفونت کووید به مطالعات بیشتری نیاز است. سطح فولات در خون شرکت کنندگان در این مطالعه بررسی نشد.

منبع: هلث دی نیوز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.