تاریخ انتشار : شنبه 9 دی 1402 - 10:42
کد خبر : 111285

موسوی مطرح کرد؛

فعالیت ۳۷۴ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور

فعالیت ۳۷۴ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی گفت: بیشتر خانواده‌ها متقاضی فرزند دختر هستند، البته این خانواده‌ها که نگاه جنسیتی دارند در نوبت بیشتری خواهند ماند.

به گزارش تیتر داغ؛ مهری السادات موسوی با بیان اینکه حدود ۳۷۴ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور وجود دارد، گفت: رویکرد سازمان بر این است که در تمام شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر در صورت فراهم بودن زیرساخت و نیروی انسانی، این اورژانس ایجاد شود.

وی افزود: در حال حاضر بنا بر این است که زیرساخت‌های موجود اورژانس‌های فعال در کشور به سطح مناسب و مطلوب برسد.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور با بیان اینکه رویکرد جدید، حرکت به سمت مدیریت و هماهنگی یکپارچه اورژانس کشور است، ادامه داد: طرح‌های این اقدام نوشته شده و امیدواریم بتوان در سطح مدیریت کلان کشور این کار را پیش برد تا در سال آینده این موضوع محقق شود.

موسوی بیان کرد: امسال بی سیم‌های مراکز مختلف تحویل داده شده و اصلاحات لازم صورت گرفته و بعد از رفع مشکلات، تمام مراکز اورژانس مجهز به بی سیم خواهند بود که این کار سبب تسهیل ارتباطات خواهد شد.

وی سلامت اجتماعی بهزیستی کشور تاکید کرد: از منظر فعالیت‌هایی که صورت می‌گیرد، استان مرکزی ایده‌های نوآورانه دارد که وعده داده شد در ایجاد و احداث مرکز سلامت اجتماعی کودکان به استان کمک شود و به عنوان پایلوت، این اقدام انجام شود تا در صورت نتیجه بخش بودن به کشور تسری داده شود.

موسوی در خصوص فرزندخواندگی خاطرنشان کرد: دیدگاهی در برخی مردم وجود دارد که بر مبنای قانونی که مربوط به دهه ۵۰ بوده، در مورد فرزند خواندگی فکر می‌کنند. فرزند خواندگی تسهیل شده اما این تسهیل به این معنی نیست که فرآیندی که خانواده‌ها باید طی کنند کنار گذاشته شود.

وی ادامه داد: بسیاری خواهان کودکان کمتر از ۳ سال هستند و با توجه به تعداد بچه‌های سازمان در این گروه سنی، متأسفانه نمی‌توان پاسخگوی همه متقاضیان بود لذا فرآیند کمی طولانی‌تر خواهد شد اما افرادی که برای تقاضای خود رنج سنی خاصی مدنظر ندارند، روند کوتاه‌تر خواهد شد.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور تاکید کرد: همچنین برخی خانواده‌ها فرزندان نیازمند درمان و یا کودکان معلول را به فرزند خواندگی می‌پذیرند که این افراد در نوبت نمی‌مانند. امسال شهریور ماه شیوه نامه خانواده‌های موقت نیز ابلاغ شد که در این راستا نیاز است فرهنگ سازی شود تا خانواده‌هایی که بستر مناسبی دارند فرزندان را به صورت موقت به سرپرستی بگیرند تا این فرزندان فضای مناسب رشد را داشته باشند.

موسوی افزود: نزدیک به ۱۰ هزار فرزند در گروه‌های سنی مختلف در سازمان وجود دارد اما ۹۰ درصد افراد خواهان گروه سنی خاص هستند.

وی اظهار کرد: بیشتر خانواده‌ها متقاضی فرزند دختر هستند، البته این خانواده‌ها که نگاه جنسیتی دارند در نوبت بیشتری خواهند ماند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور افزود: در استان مرکزی ۱۲ فرزند نیازمند درمان وجود دارد که نیاز است افراد توانمند و خیرین در این حوزه ورود کنند و همراهی لازم را داشته باشند.

موسوی خاطرنشان کرد: سازمان از خانواده‌های چند قلو حمایت می‌کند و برای ما اهمیت دارد که این خانواده‌ها بتوانند بستر مناسبی را پیدا کنند و خانواده‌ها بتوانند در فضای رشد مناسبی از این کودکان حمایت کنند.

وی تصریح کرد: حدود ۵۰۰ نفر از فرزندان نیازمند درمان سازمان در ۶ ماهه امسال مورد پذیرش خانواده‌ها قرار گرفته اند.

منبع: مهر

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.